portals php
Vuolake Hotelli, hotel
Vuolake Hotelli, hotelHotel Vuolake is a comfortable family hotel near the centre of Laukaa, about a 15-minute drive from Jyväskylä. Hotel Vuolake has 26 rooms.
portals php
Gymshop, trenažieru veikals
Gymshop, trenažieru veikalsMūsu uzņēmumu apvienība izveidota ar mērķi attīstīt un pilnveidot sportam paredzētās slēgtā un atklātā tipa sporta būves. Apvienībā ir iekļauti tikai tie iekārtu ražošanas uzņēmumi kas ir ar ilgstošu pieredzi un ar progresīvu attieksmi pret savu ražojumu kvalitāti un inovācijām.
portals php
Lux Riga, SIA
Lux Riga, SIALux ir viena no vadošajām un visvairāk cienījamām tiešās pārdošanas organizācijām pasaulē ar bagātīgu panākumu vēsturi, tālredzīgu, inovatīvu un progresīvu uzsvaru uz nākotni.Ja jūs aizraujaties ar pārdošanu un ir vēlme palīdzēt klientiem, Lux ir vieta, kur būt. Mēs esam viena liela komanda, kas piedāvā motivējošas un izaicinošas darba vietas. Jums būs iespēja piedalīties dažādās veicināšanas programmās un pasākumos , kas tiek organizēti Baltijas mērogā, kā arī visā pasaulē.
portals php
Rancho Randevu, leisure complex
Rancho Randevu, leisure complex„Riverside's Rancho” is a comfortable country retreat set within beautiful Latvian countryside where mighty Daugava and Perse rivers meet. The venue is suitable for variety of events – weddings and birthdays, business meetings, seminars and conferences.
portals php
Žagarkalns, slaloma trase
Žagarkalns, slaloma traseActive leisure, Skiing and snowboarding Mountain ski tracks, Cross-country skiing, Winter equipment rental, Ski instructors, Accommodation
portals php
Vienkiemis, leisure complex
Vienkiemis, leisure complexThere is a modern building in the farmstead accommodating a hotel, bath, and a café. Ancient Museum of Rural Life, two Lithuanian baths, a small zoo, and a playground for children are active.
portals php
Višķezers, place of recreation
Višķezers, place of recreationPlaces for tents, comfortable lodgings for the night, a bathhouse with a banquet hall (for 25 people), fishing.
portals php
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centre
PIF PAF, peintbola parks, sports and recreation centrePaintball park PIF PAF 6 km from Riga
portals php
Mežvidi, guest house
Mežvidi, guest houseMežvidi ir jauns viesu nams Kurzemē. Veidojot vietu kā jautrām svinībām, tā mierīgai atpūtai, centāmies apvienot mūsdienu vajadzības ar senatnes vērtībām.
portals php
Ventaskrasti, guest house, tavern, camping
Ventaskrasti, guest house, tavern, campingRecreation centre on the bank of the Venta. 8 well equipped campings, great guest house with a pub, festivity and seminar rooms. Our guesthouse and camping “Ventaskrasti” is located right on the riverside of Venta. We offer: - Beautiful